Momenteel zijn wij onze site aan het herstructureren. Excuus voor de mogelijke overlast.

voor een 1/2 uurtje

Mark & Wilhelmien boeken voor een 1/2 uurtje! 

Naast de middag of avondvullende optredens die wij verzorgen onder de naam Duo Double You M... Verzorgen we ook korte optredens van een half uur onder de naam Mark & Wilhelmien. Gewoon gemakkelijk!

Tijdens het carnavalsseizoen treden we onder de naam Mark & Wilhelmien op als carnavalsduo. Dit doen we door de gehele provincie Limburg. Met een repertoiremix van eigen liedjes en bekende meezingers van diverse andere limburgse artiesten, maken we een half uurtje waarin iedereen aan zijn trekken komt. Voor een groot publiek of een klein publiek, voor jong of oud, we brengen voor iedereen feest.

Niet allen tijdens het carnavalsseizoen zijn we te boeken voor een half uurtje, maar ook buiten het seizoen komen we graag kort en krachtig uw feestje even opfleuren. We beschikken over een groot repertoire, wat het mogelijk maakt om in diverse thema's een optreden te komen verzorgen. denk daarbij aan Nederlandstalige muziek, Duitse Schlagers, of gewoon een mix van de succes nummers uit ons reguliere repertoire. Op dit gedeelte van onze site, vindt u alle informatie over de mogelijkheden met betrekking tot onze optredens van een half uurtje. Uiteraard mag u ons ook altijd bellen voor persoonlijke informatie. 06-51071565.

Groetjes,

Mark & Wilhelmien

 

 

 

white_tick.png

Tweets

DuoWM Mark & Wilhelmien op theatertour met De Medammecour on Tour 2018 https://t.co/tTz2wpuWeD
DuoWM Onze nieuwe carnavalsschlager voor 2017 https://t.co/juaZRMg48k
DuoWM RT @vvderogstaekers: 'Os Theater van de Vastelaovendj' van @DuoWM #vastelaovendjschlager #2017 #Wieërt https://t.co/HqsFmaNpqk
DuoWM Afterparty na slotconcert Harmonie Philomena in Haelen https://t.co/R8ZObS3bTZ
DuoWM Gezellig en sfeervol Zomer Hei-j Feest in Altweerterheide! https://t.co/4x7mabwApD
DuoWM Tuinfeest in Maarheeze, 40 jarige bruiloft, verjaardag en laatste werkdag (pensioen), 3 redenen voor een feestje https://t.co/REFPfm02W7
DuoWM Compilatie van theatershow Belaeftj Kefee Veldeke https://t.co/qqtk9u3L2s
DuoWM Theatershow Belaeftj Kefee Veldeke groot succes https://t.co/zmg2QtgMfe
DuoWM "Zoeëmer 'ne donderdig in mei." un now nummer, mèr neet vur vastelaovundj, mer vur wat ângers.kliktj vur ut filmpke https://t.co/UP1XvZJ7aV
DuoWM Even iets anders: Zaterdag 2 april verzorgen we samen met #zangkoor @ConAmore een Lenteconcert https://t.co/pywprCJRNo
DuoWM Ut es Vurbeej, Ut es Gedaon..... https://t.co/IOTD9IaOFg

Veelzijdig

Onze Accordeon

Onze accordeon zal zeker niet ontbreken tijdens een middag of avondvullend optreden. Dat Mark een grote voorliefde voor dit instrument heeft, is tijdens de optredens van zijn gezicht af te lezen. Met een brede lach en veel plezier begeeft hij zich tussen de gasten en amuseert d

eze op een vermakelijke manier. 

De accordeon waar Mark op speelt is van het Italiaanse merk Zupan. Tegenwoordig is het merk Zupan vervangen door het merk Lanzinger. Voor de kenners onder ons, de accordeon waar ook muzikanten als Tren van Enckevoort van Rowwen Heze en Leon van Wijk van de Schintaler / Andre Rieu op spelen. Niet zo maar een mooie accordeon om te zien,, maar ook een instrument met een hele eigen karakteristieke klank.

Onze Trompetten!

Een extra dimensie aan het optreden van Duo Double You M... geven de trompetduetten van Mark en Wilhelmien. Wilhelmien op haar zilveren trompet en Mark op zijn gouden trompet zorgen voor een verassende muzikale afwisseling.

Naargelang de "behoefte" op een feestavond aanwezig is speelt Duo Double You M... bekende trompetduetten, die kunnen variëren van mooie gedragen melodieën tot up-tempo nummers. Verrassend elke keer weer is het feit dat Duo Double You M... hier zowel jong als oud mee weet te vermaken (of te verbazen).

Mocht u tijdens uw feest een speciaal trompetduet als wens hebben, geef het ons tijdig aan en wij zorgen ervoor dat uw wens in vervulling gaat.

Diner Dansant

Duo Double You M... beschikt over een breed repertoire easy listening muziek. Dit maakt het mogelijk om Duo Double You M... in te zetten voor uw Diner Dansant. Heerlijke luisterliedjes tijdens het eten afgewisseld met "lekkere" dansmuziek tijdens het wisselen van de gangen. Tijdens de gangwisseling zult u gestimuleerd worden om een dansje te wagen.

Uiteraard past Duo Double You M... haar geluidsvolume aan naar de omgeving, zodat tijdens het eten in alle rust een gesprek gevoerd kan worden.  Als alle gangen gepasseerd zijn kan het feest in passende sfeer voortgezet worden. Informeer naar onze mogelijkheden of suggesties.

 

Ons Kerstrepertoire

Duo Double You M... beschikt over een zeer uitgebreid repertoire kerstliedjes. Dit in de variatie van traditioneel tot een groot en modern repertoire. Tijdens de kerstborrel, kerstviering, kerstmarkt of welk kerstinitiatief er ook wordt georganiseerd, zal Duo Double You M.. op een gepaste wijze invulling geven aan het thema Kerst!

 

Het carnavalsbal

Duo Double You M... staat midden in het Limburgse Carnavalsleven. Van kinds af aan zijn zowel Mark als Wilhelmien in een carnavalsgezin opgegroeid en is dit feest hun met de paplepel ingegeven. In opvolging van beide ouders zijn Mark en Wilhelmien prins en prinses geweest (2009) van de Heiknuiters in Altweerterheide. Carnavalsvierders in hart en nieren. Ter gelegenheid van dit prinsenschap hebben Mark en Wilhelmien hun eigen prinsenlied geschreven. Klik hier voor de videoclip.

 

Geen wonder dan ook dat op muziek gebied Duo Double You M... precies snapt wat de carnavalsvierders willen horen. Duo Double You M... staat al jaren garant voor een geslaagd carnavalsbal. Carnavalskrakers uit de gehele provincie Limburg staan op de setlijst.

Sinds 2012 doet Duo Double You M... in Weert mee met aan het carnavals liedjesfestival van de Rogstaekers. In het eerste jaar dat ze meededen wonnen ze meteen de carnavalskraker van Weert (klik voor videoclip)! Een fantastische belevenis waarin ze veel podia hebben gezien, met zelfs landelijke aandacht op de TV en een liedje dat zelfs is doorgedrongen tot de binnenlanden van Tanzania. (klik voor de beelden). Vanwege de vraag naar korte optredens verdeeld over provincie heeft Duo Double You M... besloten om in deze periode ook optredens aan te bieden voor een half-uurtje. De zogenaamde tape-act. Om dit gescheiden te houden van de avondvullende entertainment. Hebben we besloten om deze optredens onder de naam Mark en Wilhelmien aan te bieden.

Kortom met een avondvullend programma van Duo Double You M.... of een half uurtje Mark en Wilhelmien haalt u gegarandeerd carnaval in huis.

Kijk ook op ons youtube kanaal voor aanvullende leuke carnavals liedjes.

Alaaf.....

Carnaval

De ervaringen met carnavalsmuziek gaan bij Mark al ver terug in de tijd. In de jaren 90 was Mark al actief met carnavalsmuziek. In deze periode heeft Mark al diverse carnvalsschlagers uit Weert op zijn naam staan. "Ut es Vorbeej" is uit deze periode die nog steeds ieder jaar weer een liedje dat in Weert wordt gebruikt bij het afscheid nemen van de carnaval. 

 

Sinds 2012 zijn Mark & Wilhelmien actief als duo met carnavalsmuziek. In 2012 deden ze voor de eerste keer mee in Weert en wonnen meteen de carnvalsschlager van Weert. Vanaf 2014 sturen ze hun inzending ook in voor het LVK. Al 2 jaar op rij staan ze met deze inzendingen in de halve finale. In 2015 wonnen ze opnieuw de carnvalsschlager van Weert. 

 

In relatief korte tijd hebben Mark & Wilhelmien al veel podia gezien met hun half uurtje carnaval. Hun 1/2 uurtje carnaval kent geen vaste setlijst. Natuurlijk komen hun eigen carnavalsliedjes in het uurtje ook voorbij, maar voor de andere liedjes kijken ze wie hun publiek is en wordt er afstemming gemaakt welke liedjes daar het beste bij passen. Ook kijken we welke evetueel andere artiesten op de avond aanwezig zijn en houden we er rekening mee dat we van deze artiesten geen liedjes zingen. Door de mix van onze eigen liedjes en de bekende liedjes uit Limburg, is ons optreden altijd gevarieerd en komt iedereen aan zijn trekken. 

 

Omdat we qua repetoire kijken naar het publiek wat we treffen, zijn Mark & Wilhelmien inzetbaar voor alle type publiek. Onze ervaringen zijn dan ook zeer divers. Zo verzorgden we optredens bij carnvalsbals van jongerengroepen, verzorgen we optredens tijdens zittingsavonden, staan we op grote publieke podia en vindt je ons gewoon in het cafe op de hoek. Prinsenrecepties, carnvalsbals, artiestengala's, prinsentreffen, boerenbal, vrouwen en herenzittingen, het kan allemaal.